Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جراحي زيبايي
لابيا پلاستي:
جراحي زيبايي واژن از جراحي هاي زيبايي است که اغلب خانمها تمايل به آنجام آن را دارند که اصطلاحاً لابيا پلاستي ناميده مي شود.
عمل جراحي لابيا پلاستي که جراحي پلاستيک بر روي لابيا (لبه هاي اطراف واژن) است به منظور تغيير شکل و اندازه ي لابيا صورت مي پذيرد. همچنين در برخي مواقع به منظورايجاد تقارن بين لبه هاي واژن صورت مي پذيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين عمل مي تواند به تنهايي و يا به همراه جراحي واژينوپلاستي انجام گيرد.

برخي از نکات مهم که خانمها بايد بدانند:
چين و چروک دستگاه تناسلي در خانمها امري طبيعي مي باشد بنابراين اين تصور اشتباه مي باشد که بر اثر خود ارضايي اين امر رخ داده است. ميل جنسي ارتباطي با اندازه لبهاي کوچک تناسلي ندارد.
دلايل انجام لابيا پلاستي:
اصلاح نمودن عدم تقارن لابياها کاهش يافتن تحريک کليتوريساز بين بردن چين و چروک پوستي لابياهاايجاد کردن دستگاه تناسلي زيبا
توضيحاتي در خصوص جراحي لابيا پلاستي:
دکتر ويدا يوسفيان متخصص زنان و زايمان بيان مي کنند که عمل جراحي لابيا پلاستي نيازي به بستري شدن ندارد بلکه به شکل سرپايي انجام مي شود. اما اگر بيمار بخواهد، مي توان با بيهوشي عمومي اين جراحي را انجام داد.
چه کساني براي انجام لابيا پلاستي مناسب هستند؟
خانمهايي که تعداد زيادي زايمان داشته اند براي انجام اين عمل بسيار مناسب هستند .همچنين افرادي که داراي لابيا مينورهاي بزرگي هستند (لبه هاي اطراف دهانه واژن آنها بزرگ و پهن است)، مي توانند اين جراحي را انجام دهند و با اينکار ناحيه تناسلي خود را جوانسازي کنند. هم چنين کساني که داراي درد و مشکلات جنسي هستند براي انجام اين جراحي گزينه ي مناسبي هستند.
عوارض جراحي لابيا پلاستي:
خوشبختانه جراحي لابيا پلاستي داراي عوارض خاصي نيست اما در برخي از اشخاص که حساس مي باشند ممکن است کمي تورم و حساسيت در زمان نزديکي ايجاد نمايد که پس از گذشت مدت زماني برطرف مي شود.
دکتر ويدا يوسفيان متخصص زنان ، زايمان و نازايي بيان مي کنند که اگر اين جراحي در مراکز معتبر و نزد پزشک متخصص انجام شود هيچ گونه عارضه و مشکلي براي بيمار پس از جراحي ايجاد نمي شود.
نحوه انجام عمل لابيا پلاستي:
جراحي زيبايي لابيا پلاستي با بي حسي موضعي انجام مي شود و درد زيادي ندارد. هم چنين دوره نقاهت آن کوتاه مدت خواهد بود چرا که در اين ناحيه گردش خون بسيار بالاست. دوره ي نقاهت بعد از اين عمل حدود 3 روز خواهد بود و بعد از آن با انجام توصيه هاي پزشک متخصص جراحي زيبايي زنان، مي توانيد به زودي به بهبودي کامل برسيد.
هزينه جراحي لابيا پلاستي:
همانگونه که هيچ يک از جراحي هاي زيبايي شامل بيمه نمي شود عمل جراحي لابيا پلاستي نيز شامل بيمه نمي شود. هزينه جراحي با توجه به نيازهاي هر شخص متفاوت مي باشد و نمي توان هزينه دقيقي را براي آن بيان کرد.
شما عزيزان اگر قصد انجام عمل جراحي زيبايي واژن و يا جراحي لابيا پلاستي را داريد مي توانيد با شماره هاي مطب دکتر ويدا يوسفيان جراح زيبايي زنان تماس حاصل فرماييد.

تعيين جنسيت فرزند قبل از لقاح
پسر مي‌خواهيد يا دختر؟ اين اولين سوالي است که مي‌توانم قبل از خواندن اين مقاله از شما، اگر که براي شما پسر يا دختر دار شدن هيچ فرقي باهم ندارند، لازم نيست که اين مقاله را بخوانيد زيرا در اين مقاله تنها قصد داريم که به اين موضوع برسيم که چگونه بر اساس انتخاب آگاهانه‌مان پسر يا دختر دار بشويم!
امروزه با استفاده از دانش پزشکي، زيست شناسي (بيولوژي) و علم تغذيه، شما مي‌توانيد جنسيت فرزندتان را خودتان انتخاب کنيد، اين يک بلوف اغراق آميز نيست، باور کنيد!

انواع راه‌هاي انتخاب جنسيت قبل از لقاح و تشکيل نطفه
شما مي‌توانيد با يک سونوگرافي بعد از هفته 14 بارداري، جنسيت نوزادتان را بفهميد، اما اين عمل براي بعضي از خانواده‌ها مطلوب نيست چون شايد نتيجه سونوگرافي بر خلاف علاقه خيلي از والدين باشد.
امروزه با استفاده از علم روز، مي‌توانيم با درجه اطمينان بالايي به پسردار شدن يا دختر دار شدن خودتان، حتي قبل از عمل لقاح و آميزش پي ببريد، براي اين کار کافي است که يکي از راه‌هاي زير را انتخاب کنيد.
ما هر دو روش را براي شما توضيح خواهيم داد و انتخاب را به خودتان واگذار مي‌کنيم!
روش تغذيه‌اي
روش زمان بندي مقاربت ( تعيين زمان تخمک گذاري)روش شستشوي مهبلي ( واژن)روش زمان بندي ماهيانه مقاربتروش تعيين ميزان اسپرمروش نشاندار کردن ليزري گامتها پيروي از رژيم غذايي مخصوص براي به دست آوردن فرزند پسر يا دختر از زمان هاي قديم معمول بود، ولي از آنجا که مکانيسم و نحوه اثر اين روش ناشناخته بود، رژيم هاي غذايي، متفاوت و گاه متناقض به کار گرفته مي شد.
اگر که قصد داريد از اين روش براي تعيين جنسيت فرزندتان قبل از بارداري استفاده کنيد حتما نکات زيرا به خاطر بسپاريد :
1 – حتما با يک متخصص زنان زايمان يا حداقل پزشک عمومي تماس بگريد تا يک چکاب کامل بشويد و از نظر بيماري‌هايي مانند سرخچه، ديابت، بيماي‌هاي ارثي و ژنتيکي و … سلامتي‌تان محرض شود، زيرا در صورت داشتن اين بيماري‌ها هم ممکن است رژيم غذايي تاثير منفي بروي بدن شما بگذارد و هم ممکن است اگر نگذارد اين بيماري‌ها بروي جنين و نوزاد آينده شما تاثير منفي بگذارند، پس حتما با پزشکتان مشورت کنيد و اورا از تصميم خود براي بارداري آگاه سازيد تا او نيز اگر داروهاي مضري را مصرف مي‌کنيد قطع يا تعديل کند.
2- از زماني که تصميم ميگيريد صاخب فرزند شويد، عادت هاي خوب را تجربه کرده و عادت هاي بد را رها کنيد. سلامت همسر شما نيز در اين چند ماه قبل از حاملگي خيلي مهم است . چون حدود 70 روز طول ميکشد تا اسپرم مرد به رشد کامل برسد.
3- در اين دوران بيشتر مواظب سلامت خودتان باشيد و از انجام رفتارهاي پرخطر و تماس با محيط‌هايي که احتمال بيماري شما را افزايش مي‌دهند خود داري کنيد، بر فرض مثال چنانچه در منزل گربه داريد و ميخواهيد جاي آن را تميز کنيد يا باغباني کنيد. از دستکش استفاده کنيد تا احتمال بروز بيماري توکسوپلاسموزيس که گاهي در رشد جنين تاثير ميگذارد کاهش يابد.
4 – براي گرفتن يک رژيم غذايي مناسب و مطلوب حتما با يک متخصص تغذيه تماس بگريد و قصد خود را براي بارداري با ايشان در ميان بگذاريد و بر طبق جنسي که مي‌خواهيد بدنيا آوريد با او مشورت کنيد.
روش PGD – IVF
مکانيسم دختر شدن يا پسر شدن نطفه چيست ؟
بر طبق طبيعت انساني مردان داراي اندام جنسي مردانه و زنان داراي اندام جنسي زنانه هستند، اين اندام‌ها هرکدامشان کار بخصوص را انجام مي‌دهند و در حقيقت مکمل يکديگر محسوب مي‌شوند.
اندام جنسي مردانه اسپرم توليد مي‌کند و اندام جنسي زنانه تخمک، مرد اسپرم توليد شده در بيضه‌هايش را توسط مايع مني و آلت تناسلي‌اش به مهبل زن وارد مي‌کند، اين اسپرم‌هاي توليد شده بعد از انزال در مهبل زن باقي مي‌مانند و عده‌اي از آنها موفق مي‌شوند از مجراي دهانه رحم که در داخل مهبل زن قرار دارد، عبور کنند.
رحم که اندام توليد مثلي زن است، يک اندام گلابي شکل است که انتهاي گلابي شکل آن رو به پايين است.
اسپرم بعد از وارد شدن به رحم زن در طول آن حرکت مي‌کند و بالا مي‌رود، اگر در اين هنگام تخمکي در رحم زن موجود باشد، عمل لقاح از بهم پيوستن دو گامت تکميل مي‌شود و جنين تشکيل مي‌گردد، اين جنين اگر که در داخل رحم مادر لانه‌گزيني کند، سبب بارداري مادر و تولد نوزاد خواهد شد و اگر نتواند لانه‌گزيني کند از بدن دفع خواهد گشت.
مردان کلا دو نوع گامت توليد مي‌کنند، يکي گامت ايکس دار (x) و ديگري گامت ايگرگ دار (y)، تفاوت اين دو گامت در کروموزوم شماره 23 آنها است، زنها نيز کلا يک نوع گامت توليد مي‌کنند و آن نيز فقط کرومزوم شماره 23 x شکل را دارد، اگر که گامت ايکس دار مرد با تخمک ايکس دار زن لقاح کند، فرزند دختر خواهد شد و اگر که گامت ايگرگ دار مرد با تخمک ايکس دار زن لقاح انجام دهد، جنين حاصله پسر خواهد شد.
پس تا اينجا مي‌بينيم که پسر يا دختر شدن فرزند بستگي به مرد دارد نه زن و اين مرد است که با دو نوع گامت خودش مشخص مي‌کند که جنين پسر باشد يا دختر، در شرايط ايده آل شانس پسر يا دختر شدن جنين برابر يعني 50 – 50 است و بستگي به اين دارد که در موقع لقاح کدام اسپرم خودش را زودتر به تخمک برساند تا آن را بارور سازد.
اما در زندگي طبيعي شرايط ايده‌آل کمتر اتفاق مي‌افتد و عوامل محيطي بسياري بر شانس لقاح هريک از اسپرم‌هاي X دار يا Yدار تاثير خواهند گذاشت.
عوامل محيطي همچون تغذيه مادر، ميزان سلامت روحي رواني او، زمان مقاربت، ميزان ph مهبل مادر در هنگام مقاربت، عوامل اجتماعي و … همه و همه مي‌توانند در پسر يا دختر دار شدن زن تاثير بگذارند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار

شیر نخوردن نوزاد چه دلایلی دارد؟ ممانعت نوزادان از شیر خوردن، والدین را نگران می‌کند و مشکل اینجاست که نمی‌توان دلیل این موضوع را از خود نوزاد پرسید!

به گزارش صدای ایران از عصر ایران،به طور کلی اصلی‌ترین دلایل شیر نخوردن نوزاد شامل موارد زیر است:

سینه‌ی مادر به طور صحیح یا کامل در دهان نوزاد قرار نمی‌گیرد.

راه تنفس نوزاد آزاد نیست یا نمی‌تواند راحت نفس بکشد.

شیر کافی وجود ندارد و کودک از شیر خوردن ناامید شده است.

نوزاد نارس است و بلعیدن یا مکیدن برای او دشوار است.

صاف یا معکوس بودن نوک سینه‌ها نیز می‌تواند یکی از دلایل شیر نخوردن نوزاد باشد.

نوزاد خواب‌آلود است.

درد‌ها یا مشکلات جسمی و ناراحتی‌های پس از زایمان در نوزاد (مثل رفلاکس معده به مری، کبودی بدن، درد در شانه‌ها یا سر نوزاد و …) نیز ممکن است او را برای شیر خوردن با مشکل رو به رو کند.

در ادامه هر یک از این دلایل را بیش‌تر شرح می‌دهیم و به راهکار‌ها می‌پردازیم.

اصلی‌ترین دلایل شیر نخوردن نوزاد و راهکار‌ها

همانطور که در سایت nct.org.uk آمده است:

a strong or fast flow of milk, which your baby is struggling to take. a painful mouth, due to an infection like thrush or because they're teething. being more aware of their surroundings and being easily distracted, for example by noise. a change in the taste of your milk, such as that due to your menstrual cycle.

ترجمه: ممکن است دلایل شیرنخوردن کودک شما این موارد باشد: جریانِ قوی و سریع شیر که کودک شما برای بلعیدن آن به مشکل میوفتد، مشکلاتی مثل عفونت در دهان کودک، حساس و آگاه بودن زیاد به محیط اطراف که باعث حواس‌پرتی آنها می‌شود، تغییر در طعم شیر که به خاطر مواردی مثل دوران قائدگی رخ می‌دهد.

در اولین گام برای رفع مشکل شیر نخوردن نوازد، باید به بررسی دلایل بپردازیم. در این بخش اصلی‌ترین دلایل این موضوع را بررسی می‌کنیم و راهکار‌هایی را برای هر کدام ارائه می‌دهیم.

۱ ـ عدم قرارگیری صحیح سینه در دهان نوزاد

اگر نوک سینه به خوبی در دهان نوزاد قرار نگیرد، نمی‌تواند شیر را به خوبی خارج کند؛ در نتیجه ناامید می‌شود و از شیر خوردن امتناع می‌کند. به همین ترتیب شیر دادن برای دفعات بعدی دشوارتر می‌شود. پس مهم است که از ابتدا شیوه‌ی صحیح شیر دادن را آموزش ببینید. (از طریق فرد متخصص یا منابع معتبر)

راه‌حل:

هنگامی که دهان کودک کاملا باز است، او را به سینه نزدیک کنید تا بهتر بتواند نوک سینه و ناحیه‌ی قهوه‌ای رنگ اطرافش را وارد دهان خود کند.

نوک سینه را به سمت سقف دهن نوزاد بگیرید.

نوک سینه و بیشتر آرئول (ناحیه‌ی قهوه‌ای رنگ اطراف نوک سینه) باید در دهان نوزاد قرار بگیرد و در عمق دهانش باشد.

بیشتر ناحیه‌ی آرئول باید از بالای لب بالایی کودک قابل مشاهده باشد؛ یعنی اگر بخش زیادی از ناحیه‌ی آرئول سینه‌تان را از زیر لب پایینی کودک می‌توانید مشاهده کنید، به این معناست که شیوه‌ی قرار‌گیری سینه در دهان نوزاد صحیح نیست.

دماغ نوزاد باید نزدیک نوک سینه قرار داشته باشد.

سر نوزاد را کمی به عقب برگردانید تا لب بالایی او کاملا بالای نوک سینه قرار بگیرد و بتواند دهانش را کاملا باز کند.

اگر سینه به درستی در دهان نوزاد قرار گرفته باشد، چونه‌ی نوزاد به سینه فشار می‌آورد.

نوزاد هنگام شیر خوردن از بینی نفس می‌کشد؛ اگر راه تنفس او آزاد نباشد یا نتواند به راحتی تنفس کند، شیر خوردن را متوقف خواهد کرد.
در حالت مناسب، نوزاد باید بتواند به راحتی شیر را بمکد، قورت بدهد و نفس بکشد.

اگر بینی نوزاد روی سینه قرار می‌گیرد و نمی‌تواند به راحت نفس بکشد، پایین بدن نوزاد را به خود نزدیک‌تر کنید تا سر در حالت مناسب‌تری قرار بگیرد و بینی آزاد شود. (زاویه‌های مختلف را امتحان کنید تا ببینید در کدام حالت نوزاد راحت‌تر نفس می‌کشد و بینی او در نقطه‌ی مناسب‌تری قرار می‌گیرد.)

هرچه قرار گرفتن سینه در دهان نوزاد بهتر و مناسب‌تر باشد، کودک بهتر تغذیه می‌شود.

اگر نوزاد در حال مکیدن شیر باشد، به مرور سرعت مک زدنش کم‌تر خواهد شد؛ علاوه بر این، می‌توانید صدای قورت دادنش را بشنوید.
حالت شیر دادن هم اهمیت زیادی دارد؛ علاوه بر حالت خوابیده و نشسته، حالت‌های متفاوت دیگر را هم امتحان کنید تا مناسب‌ترین حالت را پیدا کنید. به عنوان مثال حالت کوالا برای نوزادانی که درگیر رفلاکس یا عفونت گوش هستند مناسب است. به این صورت که مادر در حالت نشسته قرار می‌گیرد (روی صندلی) و نوزاد را روی ران پا به حالت عمودی می‌نشاند؛ به طوری که پشت و سر نوزاد در حالت عمودی قرار داشته باشد.

۲ ـ نارس بودن نوزاد

اگر فرزندتان نارس به دنیا آمده است، ممکن است در ابتدا نتواند شیر بخورد. نوزادان نارس دهان‌های کوچک‌تری دارند؛ پس سینه به طور صحیح در دهان آنها قرار نمی‌گیرد. علاوه بر این، انرژی کم‌تری برای مکیدن دارند و ممکن است قبل از سیر شدن، توانایی مکیدن را از دست بدهند.

۳ ـ صاف یا معکوس بودن نوک سینه‌ها

البته اکثر نوزادان مشکلی در این زمینه ندارند و می‌توانند نوک سینه و ناحیه‌ی اطراف آن را وارد دهان کرده و شیر بخورند. اما اگر فکر می‌کنید که شیر نخوردن نوزاد شما به دلیل فرم نوک سینه هایتان است، می‌توانید از راهکار‌های زیر استفاده کنید.

راه‌حل:

● بافت سینه را عقب بکشید تا نوک سینه بیش‌تر بیرون بزند.

● در سایت معتبر llli.org بیان می‌شود که خارج شدن شیر از نوک سینه، به بیرون‌تر آمدن آن کمک می‌کند؛ بنابراین نوک سینه و ناحیه‌ی آرئول را ماساژ دهید تا شیر به سینه برگردد و نوک سینه را بیرون‌تر بیاورد.

راه‌حل:
بافت سینه را عقب بکشید تا نوک سینه بیش‌تر بیرون بزند.

در سایت معتبر org بیان می‌شود که خارج شدن شیر از نوک سینه، به بیرون‌تر آمدن آن کمک می‌کند؛ بنابراین نوک سینه و ناحیه‌ی آرئول را ماساژ دهید تا شیر به سینه برگردد و نوک سینه را بیرون‌تر بیاورد.

۴ ـ تأخیر در تولید شیر

ممکن است برای برخی از مادران، تولید شیر کافی در سینه‌ها تا چند روز بعد از تولد نوزاد طول بکشد؛ در نتیجه، طی این چند روز، کودک انگیزه‌ی خود را برای شیر خوردن از دست می‌دهد و برای دفعات بعدی از شیر خوردن امتناع می‌کند.

۵ ـ خواب‌آلود بودن نوزاد

همان‌طور که می‌دانید، نوزادان در ابتدای تولد ساعات زیادی خواب هستند؛ اما روند زایمان و دارو‌هایی که حین یا بعد از زایمان به مادر تزریق می‌شود، می‌تواند خواب‌آلودگی نوزاد را بیش‌تر کند؛ بنابراین یکی از دلایل شیر نخوردن نوزاد و لجبازی کودک در خوردن شیر می‌تواند خواب‌آلودگی او باشد.

البته بهتر است که از ابتدا به فکر تنظیم کردن خواب نوزاد خود باشید. همانطور که در سلام آگاهی آمده است:

هر چه کودک بزرگتر شود، آموزش مهارت خواب و تنظیم خواب شبانه او سخت‌تر خواهد شد و ایجاد این عادت، زمان بیشتری طول خواهد کشید. اما در نهایت همه کودکان این توانایی را دارند که سر ساعت مشخصی و با قاعده معینی بخوابند.

۶ ـ آسیب‌های حین زایمان

معمولا به درد‌های مادر بعد از زایمان پرداخته می‌شود، اما باید بدانید که ممکن است نوزاد هم درد داشته باشد. زایمان‌های سخت، کبودی‌های حین زایمان یا حتی زایمان خیلی سریع، می‌تواند برای کودک درد (به عنوان مثال سردرد) ایجاد کند.

۷ ـ سایر مشکلات جسمی

گاهی مشکلات جسمی دیگری همچون رفلاکس شدید معده به مری، کولیک، اسهال، باد معده، استفراغ یا بیرون‌روی نیز می‌تواند در نوزاد احساس ناراحتی ایجاد کرده و میل به شیر خوردن را در او کم کند. حساسیت‌های غذایی یا مشکلات دستگاه گوارشی در نوزادان رایج است.

نکات تکمیلی برای رفع مشکل شیر نخوردن نوزاد

همان‌طور که در بخش‌های قبل گفته شد، ابتدا باید دلیل مشکل را پیدا کنید. اما راهکار‌های زیر هم می‌توانند نکاتی تکمیلی برای شیر خوردن بهتر نوزاد باشند.

ناامید نشوید و تلاشتان را ادامه دهید. ایجاد عادت‌ها زمان‌بر هستند.

حالت‌های مختلف شیردهی را امتحان کنید تا ایده‌آل‌ترین حالت را بر اساس راحتی خودتان و راحت‌تر بودن نوزاد پیدا کنید.

نوزادتان را در آغوش بگیرید و او را نوازش کنید.

تا حد امکان برنامه‌ی ثابت و منظمی برای شیر دادن داشته باشید و در یک محل ساکت و به دور از محرک‌ها این‌کار را انجام دهید.

اگر نوزاد نوک سینه‌تان را گاز گرفت، واکنش شدید نشان ندهید. چون این موضوع می‌تواند در کودک ترس ایجاد کند.

رژیم غذایی مناسب را جدی بگیرید.

اگر نوزادتان شیر نمی‌خورد، شیر را بدوشید؛ زیرا خالی شدن سینه‌ها محرک تولید شیر بیش‌تر است.


ماساژ دادن سینه با روغن‌های گیاهی و گرم کردن آن، می‌تواند بر افزایش میزان شیر موثر باشد.

در سایت org گفته می‌شود که نوزادان سینه را بیشتر از طریق حس و بو پیدا می‌کنند. برجستگی‌های کوچک اطراف نوک سینه شما (غدد مونتگومری) یک روغن معطر ایجاد می‌کند که به کودک شما کمک می‌کند تا سینه را پیدا کند و او را تشویق به شیر خوردن می‌کند. می‌توانید با دوشیدن مقداری شیر و مالیدن آن روی نوک سینه‌ها و اطراف آن به کودک کمک بیشتری کنید.

کلام آخر

به عنوان نکته‌ی پایانی، اگر هیچ یک از راهکار‌های فوق جوابگو نبود، حتما از یک فرد متخصص کمک بگیرید. تداوم مشکل می‌تواند رفع آن را دشوارتر کند. صبوری و مداومت نیز یک کلید بسیار مهم در گذر کردن از چالش‌های فرزندپروری محسوب می‌شود.


دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • حمام مینیمال: زیبایی در اوج سادگی (عکس)
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست